Déco de IARNĂ

„Lemnul, piatra, pielea naturală, metalul, fibrele textile se armonizează la unghi perfect cu sticla sau ceramica, într-o ambianță de vis.”

Season’s Special

Sărbătorile de iarnă vin în fiecare an cu bucurie, prospețime, căldură umană. Căminele se pregătesc să primească oaspeți, familie și, nu în ultimul rând, noi piese de mobile și décor.

Pentru a realiza o amenajare în care se declină acea atmosferă specială, avem nevoie de câteva ingrediente importante.

Materialele de calitate, fie că sunt naturale sau cele pe care știința sau tehnica le aduc în prim plan pentru confort și siguranță. Vor rezista trecerii timpului și vor asigura valoare unei amenajări reușite. Lemnul, piatra, pielea naturală, metalul, fibrele textile se armonizează la unghi perfect cu sticla sau ceramica, într-o ambianță de vis.

Paleta cromatică armonioasă, relaxantă, nobilă, care să facă o locuință trăită, vie, care să ne întâmpine cu căldură umană. Culorile înseamnă lumină, sentiment, stare de spirit, aduc natura în locuință.

Décorul este poate cel care ne exprimă, de la obiectele mici, utile, până la cele cu rol funcțional, ce se încadrează în fiecare zonă de locuit. Un rol important îl au și spațiile de depozitare, ce ocupă și oferă spațiu si, de ce nu, ne simplifică viața.

Detaliile cu personalitate sunt cele care aduc nota finală, pot fi obiecte ce trimit cu gândul la o călătorie, o perioadă din existența noastră sau un vis ce poate deveni realitate.

JOLIPA propune un mix elegant de influențe etnice, un décor elaborate, pentru toate gusturile, cu o bogată paletă de elemente ce construiesc atmosfera unui interior.

Începe căutarea în magazin

Coș
Politica de confidentialitate(GDPR)
Vezi mai mult