Let's get COMFY

„Simple sau elaborate, liniile de design se înscriu în mixul actual de stiluri, în care clasicul face casă bună cu ultramodernul”

JOLIPA O casă de vis

Amenajarea unei locuințe nu se termină, practic, niciodată. Trăim și evoluăm împreună cu interioarele, simțim și visăm, ne reinventăm. Familii sau single, căminele ne reprezintă, ne oglindesc personalitatea, iar pentru cei care își doresc unul cu adevărat elegant și confortabil, JOLIPA este pașaportul pentru achiziția ideală.

Relaxare, căldură, spațiu și confort sunt deziderate principale într-o locuință. Și cum altfel decât folosind actorii principali, mobilierul și decorul le putem pune în practică. JOLIPA alege pentru noi materiale naturale, plăcute atingerii, într-o paletă cromatică bogată cu un minunat efect vizual.

Mate sau reflectorizante, accentele metalice dau replica artistică unor texturi moi, calde, de lână, in sau mătase.  Pernele în care te afunzi cu o plăcere deosebită într-o după-amiază de binemeritată odihnă, canapele care invită prietenii la o seară specială, mese de cafea, décor de poveste, cu forme din cele mai variate și cu asocieri inedite de materiale sunt ideale pentru locuințele moderne. Pattern-ul este doar o variabilă, importantă este balanța între funcțional și estetică.

Simple sau elaborate, liniile de design se înscriu în mixul actual de stiluri, în care clasicul face casă bună cu ultramodernul. Filonul cultural de inspirație este eclectic și permite încadrarea unui obiect ales într-o amenajare déjà stabilită. Nu îngreunează sau aglomerează, ci aduce un plus de frumusețe și charm.

Mesajele cu care sunt amprentate obiectele se adresează atât adulților cât și celor mici, unele dintre ele rămân pentru totdeauna și transmise din generație în generație.

Un cadou inspirat poate fi unul de la JOLIPA, nu vom da greș niciodată și, cu siguranță, vom obține emoția dorită!

Începe căutarea în magazin

Coș
Politica de confidentialitate(GDPR)
Vezi mai mult