Linia Modern Glam

„Într-o viziune modernă, contemporană, liniile subtile, minimale, grațioase ale mobilierului și obiectelor de décor metalizate denotă un spirit tânăr, liber, creativ.”

Interioare inspirate cu ștaif

Metalul deține o căldură intrinsecă, aduce un plus de profunzime și stabilitate, este dinamic, puternic, prețios. Într-o viziune modernă, contemporană, liniile subtile, minimale, grațioase ale mobilierului și obiectelor de décor metalizate denotă un spirit tânăr, liber, creativ.

Vizual, ocupă mai puțin spațiu, cu un mai mare impact estetic. Dealtfel, este și foarte versatil, fiind utilizat atât pentru realizarea unei scenografii de interior, cât și pentru una de exterior, pentru o terasă amplă a unui penthouse, grădină sau chiar spații publice.

JOLIPA oferă soluții pentru toate gusturile și aspirațiile estetice. Corpuri de iluminat cu siluetă șic, mese de toate dimensiunile, în care structura metalică ancorează un blat din sticlă transparentă, suporturi de lumânări cu geometrie spațială, oglinzi, piese de décor bijuterie, obiecte ce fac parte din arta aranjării mesei, sau cele folosite pentru a marca un moment special sunt doar câteva soluții inspiraționale.

Asociat foarte bine cu oglinda, generează o imagine spectaculoasă, de lux și eleganță. Se înscrie atât in liniile clasice, nobile, cu linii drepte, masculine, sobre sau unduite grațios, sculptural, cât și în cele ultramoderne, minimale.

Detaliile sunt importante în finisaj, iar juxtapunerea de metale calde cu cele reci se poate face cu mult curaj, asocierea fiind una cu mult bun gust. Cupru, argintat, aurit, cu efect reflectorizant, sablat sau natural potențează atmosfera veselă, caldă și primitoare într-o amenajare.

Un alt avantaj al metalului sau efectului metalizat este cel al unui farmec în afara timpului. Este o soluție trendy, propusă în toate marile târguri de specialitate la nivel internațional și a fost întotdeauna folosită cu succes de designeri.

Începe căutarea în magazin

Coș
Politica de confidentialitate(GDPR)
Vezi mai mult